РИБОЛОВ - ЛОВ - КАЯК - ОРНИТОЛОГИЯ

Каякът се практикува в цял свят от хора с разностранни интереси и способности. Това е единствения начин да достигнете до места с дива красота, непристъпни от друго място, да останете приятно изненадани от многообразието на животни и птици, които ще срещнете през това пътешествие.

От 5 години през месец септември се организира водният поход по река Тунджа (с.Коневец - с.Лесово месноста Даркая). Тридесет метрови гранитни скали надвесили се над буйната река. Девствена природа, почти неосезаема човешка намеса, тишина и спокойствие царят над това българско кътче, непознато и чисто, интересно и страшно, Божо място. В което човек се чувства миниатюрен пред майката природа.

По традиция идват водни туристи от каяк клубовете в цялата страна и от съседни на нас държави. Това е едно от последните събития от календара на туристическия сезон на водните клубове в България. По това време от годината все още е топло и приятно за туризъм, отмора след гребането в каяка прeз деня и вечерята с отпускащо питие в  компанията на много приятели.

[Начало] [Капацитет] [Цени] [Туризъм] [Хоби] [Местонахождение] [Контакт]

Copyright © 2009 Tourist Complex "House Tundja" All rights reserved.
Рекламно студио ЗИГ-ЗАГ